tiistai 28. joulukuuta 2010

I`ll be watching you.

En ole saanut aikaiseksi ottaa itsestäni kuvia,sillä eipä ole kauheasti jaksanut itseään laitella kuvia varten:D
Lomat on aika ristiriitaisia välillä! Nytkin,joululoma kun alkoi oli jumalaista olla vain ja nukkua pitkään. Nyt sitä vaan jatkuu ja jatkuu ja nyt haluan tekemistä...Kaveritkin on jossain jne. Ja rupeaa jo ajattelemaan että haluaisi kouluun,JA SE ON VÄÄRIN!
Olen nyt yrittänyt kyhäillä tekemistä,mutta onneksi enää muutama päivä niin on uusivuosi,niin sitten kyllä saan tekemistä,hope so.




Pikkusisko (6wee) sai joululahjaksi muumitalon! En ole kade,en ollenkaan...

Eilen mulla oli eka ajokoulun teoria tunti! Olin aika jännittynyt,mutta ei se nyt niin kamalaa ollutkaan:D Eka ajattelin että jos en hankikaan korttia yms,mutta niskasta kiinni ja menoks!:) Eipä siinä,siellä se selitti siitä opiskelusta ja niistä tunneista ja kokeista. Ja tietenkin se jo kyseli liikennesäännöistä joita me luultiin osaavamme! Ja paskat! Eihän me osattu mitään!:D Mutta tuli sitten opeteltua uusia asioita.



Tässä on nitä koruja mitä tilasin H&M:stä ennen joulua.

Ennen autokoulua käytiin pikkusiskon kanssa täällä meidän pikkukylän seppälässä ale myynneissä. Kyllä me molemmat löydettiin sieltä muutamat vaatekappaleet. Mä ostin farkut ja toppaliivin (kuvia saatte kohta) ja sisko löysi myöskin farkut ja paidan. Havaitsin sieltä myös ihanan villakangastakin,mutta saa nyt nähdä käynkö lähipäivinä hankkimassa sen sieltä:D




Farkut,seppälä,29.95e


Ja nämä ostin itselleni (seppälästä,ihme ja kumma:D) joululahjaksi. Huppari on ihanan lämpöinen ja neule taas ihana piiitkä:) On se lämpöinenkin!

Vaaleanruskea neule,seppälä,15e

Huppari,seppälä,19.95e

Nyt joulunpyhät olen toljotellut videoita,ja enimmäkseen Kaunotar ja Hirviö dvd:tä,se vaan on niin ihana!<3

Saatiin koko perhe lahjaksi Kaunotar ja Hirviö-dvd,ja äidille ostin Vesku-dvd:n lahjaksi:)

2 kommenttia: