sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Hyvää äitienpäivää !



Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! :) Tänään tosiaan äiti heräsi ennen minua,mutta toivon todella että pikkusiskot hoitivat aamun kunnialla:) Annoin sitten lahjan kun heräsin (piti kovasti):) 
Pienenä laitoin aina kellon herättämään ainakin jo kuudelta aamulla,keitin kahvin ja herätin äidin (nyt  myöhemmin ajatellut kuinka piinaa on ollut äidille nousta lapsen takia niin aikaisin:D) Hienoja muistoja! Tänään taitaa vain olla hyvän ruuan ja hyvien leffojen vuoro,ja kaikki tämä äidille!! Ei kyllä kukaan voita omaa äitiä missään!:))

Ensi viikko taitaa ollakin sellainen easy viikko. Toivon niin. MUN TÄYTYY LUKEA KOKEISIIIN TODELLAKIN!! Se täytyy saada tehdyksi,samoin mun yhteiskuntaopin tehtävät itsenäistäkurssia varten,ne kun on jäänyt vähän taka-alalle, HUPS! Ja tilasin juuri äsken Ifolor:lta kuvia,jeijj! ppsst! Siellä on alennuksia!! Ehkä saan ne jo ensi viikolla hihii! Aikomuksena on myös mennä kirjastoon etsimään hyviä kirjoja. N.kuukausi sitten eksyin sinne ja kappas! löysin itselleni ainakin 6 kirjaa luettavaksi ja kaikki oli jopa aika hyviä:) Suosittelen! Onneksi kirjastot ovat keksitty:) Mutta nyt kaikki hemmottelemaan äitejä oikein olan takaa! HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti