keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Here again!

On kulunut taaas aikaa mun viime postauksesta,mutta on ollu aina kaikkee muuta meneillään ja sitten olen ollut laiska ja ei ole ollut hyviä ideoita..Jos teillä on ideoita niin antaa tulla vaaan :)) Mutta mitäs mitäs..Noo lukiossa istuminen päättyi nyt! Enää olisi YO-kokeet jne ja tälläset "pakolliset" abi-jutut vielä niin se olis siinä! Tai toivottavasti se olis siinä:DD
Kävin vähän ale-myynneissä, mutta eipä sieltä oikein jäänyt mitään mun mukaani. Pari tavallista t-paitaa ja sellanen musta paitis. Ja otinhan mää rustokorunkin! Aijaijai! Voin sanoo että se sattui enemmän kuin kielikorun otto!:DD Mutta selvisin siitäkin hengissä! Ja otin myös pari uutta korvista itselleni vasempaan korvaan,nyt kelpaa.

Mutta mitäpä muuta! Tässähän tätä yritetäään lukea kokeisiin (ei muuten tuu mitään voin kertoo!!) ja bailattu on sen verran että huhhuh! Ja lisää bailausta luvassa! Kuvia ei ole vielä teille antaa,enkä viitsi noita bailukuvia laitella,on kuitenki sellasta materiaalia että mories!:--D Mutta tänään olis tiedossa että mennää kuvailemaan tuonne ihanan kirpsakkaan säähän,mutta sitä ennen äidinkieli kutsuu TSAU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti