maanantai 18. lokakuuta 2010

I thought your words meant something more.

Joo,no eipä nyt mitää kummosta ole tällä hetkellä. nyt vaan on syysloma eikä taaskaan tekemistä,kaverit menee ties missä...Oltiin mun kummeilla viikonloppu ja valvottua tuli tietenkin. Ja nyt olen tsekkaillu leffoja ja vois käydä kirjastossa sillä olivat luvanneet kunnon sateet tiistaiks ja keskiviikoks vissii. Mutta eilen katsoin tämän elokuvan P.s I Love You,ja voin sanoa että oli itkussa pidättelemistä! Voi jeesus,oli tavallaan kamala leffa. Eli herkimmille siinä sitten porattavaa. Kai minäkin olisin porannu,mutta äitini kanssa sen katsoin joten en nyt viittinyt alkaa parkumaankaan::DD Mutta oli kyllä mahtava! Ja tänään tulee tietenkin Bond...James Bond elikkäs siis Casino Royal. Voishan senkin tsekata,voi sitten sanoo että on nähty sekin elokuva:)
Ja nyt olen katsellut mulle uutta kännykkää,mutten osaa päättää minkälaisen haluan! Siis en vielä sitä osta tietenkään,hinnat laskee muutamassa kuukaudessa. Tulee varmaa ostettua joskus ens vuoden puolella:) Mutta mielessä on ollut Nokia 5230,mutta väristä en ole vieläkään varma...help!


Ja tänään olen aikani kuluks selaillu nettikauppojen tavaroita ja kaikenlaisia lahja ideoitakin on syntynyt;) Ja ihania koruja löytyi H&M:stä!!






Joo,taidanpa tästä lähteä taas netin ihmeelliseen maailmaan selailemaan kaikenlaista mukavata:) Hyvää syyslomaa kaikille!

4 kommenttia: