perjantai 29. lokakuuta 2010

Perfect day? No.

Noo niin. Eilen olin siis katsomassa lukion kanssa elokuvissa elokuvan Prinsessa,ja voi sanoa että odotin siltä leffalta enemmän,mutta ihan jees se oli. Jotkut tykkäs,jotkut ei. Illalla oli sitten treenit,mutta ne ei nyt sujunu yhtään.
Tänään on taas perjantai,eikä täällä päin Suomea ole mitään tekemistä! Nyt on niin tylsää että voehan. Pitäs varmaan kekasta jtn kivaa tekemistä tai sit lähettävä jonnekin,ehdotuksia?
Ja hei! Meidän Adam Lambert-keikka on jo viikon päästä,vibiii! MIETTIKÄÄ! Alkaa oleen jo pikku täpinöissä. Siis Katja,Silja ja minä+yks Siljan tuttu ja sen kaveri lähdetään kohti hesaa jo perjantaina ja luultavasti hotelli odottelee meitä ja seuraava yö onkin sitten jossain muualla ja sisällä toivottavasti:DDD Keikka alkaa kahdeksalta illalla. Iiiihh,en malta odottaa!<3
Sitten suunnitelmissa olis nyt Juulian ja Tiinan kanssa pitää jossai vaiheessa pikkujoulut,mutta ajankohdasta ei ole vielä tietoa:) Sitä odotellessa! Ja muutenkin on kohta joulu! Enää on sellaset pari kuukautta(itse asiassa puoltoista)ja sitten olis taas se ihana aika! Olla sisällä lämpösessä ja poltella kynttilöitä ja syödä tietenkin! Ja enää pari kuukautta niin täytän 18-vuotta. Sekin koittaa pian,aika kun kulkee mun mielestä hirveän nopeasti. Pitäis tota autokoulua jo alkaa miettiä että sais se kortin siinä tammikuussa:) Mutta tänään ei ole oikein jaksanu tehdä mitään joten nyt ei kuvia tähän saa,í`m sorry:( but pictures are coming soon:)
mutta nyt menen syömään jtn hyvvöö ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti