perjantai 26. marraskuuta 2010

Friday.

Jeba,kävin tuon enkun kokeen tekemässä ja voi sanoo että olin pihalla kuin lumiukko!:D noo,jos läpi kuitenkin. Kokeen jälkeen sitten kulutin aikaa ja käväsin seppälässä. Sieltä löysin todella hauskan kaulakorun,sellaisen jossa lukee "Whatever!" Mää ihastuin siihen täysin:) Ja sitten ostin nyt sitä AIVAN tummansinistä kynsilakkaa jossa vähän kimaltelee myöskin:D
Joo,en ole vieläkään paranemaan päin ja huomenna pitäis mennä mun serkun lapsen ristijäisiin. Onneks sinne tulee myös tuttuja ja kavereita,ehkä saan kuvasaldoa sieltä sitten. Treenit nyt on mennyt miten mennyt,en ymmärrä miks piti taaskaan lähteä mukaan huoh! Mutta onneks on vain 9-10 esitystä,and thats it!
Mutta tässä oli teille tälläinen pikapostaus,saatte sitten isomman postauksen jossain vaiheessa ensi viikosta. Ajattelin postata mun lempi asioista ja kertoa musta siinä samalla:) Mutta nyt ciao,mää häippäsen lukemaan ja tekemään ruotsin esseetä!








Whatever!-koru 4.95e

Seppälä 3.95e




p.s Joo ton lehden olen ostanut jo noin viikko kaks sitten,ja nimeä en halua sanoa sillä se oli joku ihana teini lehti jne::DD ehhehe,mut olihan se pakko tietenkin ostaa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti