maanantai 18. huhtikuuta 2011

The list of countries where I like to go right now !!

 Berlin: Haluaisin Saksaan juuri nyt ihan mahdottoman paljon! Enkä tiedä miksi:) Olen kerran ollutkin Saksassa ja silloin en juuri pitänyt Saksasta mutta on aivan eri asia matkustaa sinne lomalle kuin luokkaretkellä,eikö? Haluaisin käydä monissa paikoissa ja katsastaa ihanan halvat kaupat joita Saksa on pullollaan!!

 Barcelona: En ole koskaan ollut Espanjassa. Haluaisin käydäkin juuri Barcelonassa. En oikein osaa sanoa mitä siellä on,mutta kaupunki kuulostaa niin jännittävältä ja kiinnostavalta. Ja halpaakin siellä kuulemma on!

 Paris: Ei niin halpa maa,mutta mielenkiintoisia nähtävyyksiä täynnä:) Olen tykännyt Pariisista melkein aina enkä ole vielä siellä asti päässyt käymään..Vielä kerkee:)


 London: Lontoo kiehtonut kaupunkina aina! Kaikki nähtävyydet ja se nukkemuseo,joissa nuket tehty vahasta (näin vaikeasti sanottuna:D) Eikä ole kauhean kaukana. Kallista siellä taitaa kyllä olla :S


 Rome: Muinainen Rooma. Eikö kuulosta jo aika eksoottiselta?! Sielläkin monta erilaista nähtävyyttä yms.  Sinne täytyy päästä!

 New York: Kaikkien kaupunkien äiti,yöelämän synty kaupunki. Jo sana New York saa mielikuvituksen lentämään ihanissa pikku putiikeissa ja kahviloissa. Kuka ei haluaisi sinne??

 Hollywood:  Julkkisten koti paikka. Kaikki siellä on varmasti ihanaa ja kaikkein tärkeintä on että Adam asuu siellä kanssa hihihih! :)

Miami: Ihanan aurinkoinen Miami! Pitkiä rantaviivoja ja mehubaareja:) Rullaluistelijoita kaikkialla ja Miami Beach! Kuulostaa jo taivaalta dont you think?


 Kuvat täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti