keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Elämä = täynnä stressiä!

Voi luoja! Voiko enempää stressata mikään asia...Koulu,raha-asiat yms...En kyllä uskonu että tää vika vuosi olisi näin stressaava! Koko ajan mietin että voi juma sekin olis vielä! Asiaa ei auta tää jatko-opiskelu lukion jälkeen...Mitä mä teeen?!?!!? Ensinnäkään en osaa koskaan päättää ja kaikki tuntuu niin hyviltä vaihtoehdoilta.

Ja tähän päälle minulta löytyy kamala matkakuume AMERIKKAAN! Haluan New Yorkiin ja Losiin ja ja ja...! Nyt jumankekka! Alkaa tosissaan ottaa päähän jos en keksi jtn keinoa päästä tuonne! Olen nyt unelmoinut muutaman kuukauden ja se vie kohta mun yöunet! Please help!


Siljan kanssa kerran puhuttiinkin,että jos tuonne päästään niin ollaan kyllä NIIN TURISTEJA ja ostetaan kaikki mahdollinen I LOVE NYC-kamat ettei mitään rajaa! Myös unelmana molemmilla on se maisema! Citya tänne ja heti!
Voisitte nyt kertoa oletteko käyneet New Yorkissa ja kokemuksianne siitä matkasta? Myös joku muukin kaupunki Amerikassa käy! Missä olisi halvinta yöpyä yms yms ja mistä saa halvimmat lennot? Olisi iso apu jos osaatte kertoa jotain:) Mutta nyt morjess ja matka kouluun päin mars mars!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti