keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Voiko joulu alkaa jo?

Joillakin näkyy jo jouluvaloja ikkunoissa..Jopa mun siskolla on jo jokin jouluhässäkkä ikkunassa! Nytkö se jo alkaa? Kaupat on pursunnut joulua jo lokakuun lopusta asti.

En oikeastaan tiedä, odotanko joulua ja talvea vai en. En kyllä ole koskaan vihannut talvea vaikka siitä on aivan varmasti tullut valitettua AINA! Mutta kyllä mun mielestä siinä on oma taikansa. Ensilumi, kynttilät..pelkästään jo se pelkkä tunnelma tekee mut iloiseksi!

Miten on teidän laita? Joko odotatte joulua tai mitään talvessa? Tiedän kyllä yhden joka on samanlainen kuin minä, ja onneksi oot sinäkin aivan samanlainen jo nyt etten aivan yksin hehkuta:-D

Mutta näihin tunnelmiin on hyvä päättää tämä:) Itse alan poltteleen kynttilöitä saadakseni sitä tunnelman tuottamaa iloista energiaa!! Kannattaa kokeilla, suosittelen!

2 kommenttia:

  1. Toisaalta en nykyisin tykkää talvesta, mutta talveen kyllä kuuluu lumi. Ärsyttää, kun tuolla ulkona on niin kamalan pimeetä. Lumi ees vähän "valaisis" maisemaa. Vähän on yrittänyt sataa jotain lumensekasta juttua, mutta sulanut heti saman päivän aikana pois eikä sitä oo ollut kun ihan vähän vaan.

    VastaaPoista
  2. I´m Lacking: Jooo,minäkin valitan JOKA IKINEN talvi kylmästä ja kaikesta mahdollisesta,mutta silti odotan sitä (wtf) :DDDD Lumi kyllä oikeesti auttais tähän pimeän masennukseen..

    VastaaPoista