sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kun me kerran suudeltiin,aina uskoin ihmeisiin!

Onpas ollu viikonloppu taas! Perjantaina oli teatterin oma gaalailta ja se meni oikein hyvin. Oli kiva nähdä vanhoja kavereita ja saada uusia! Ja onnea kaikile pystin saaneille:) Gaalan jälkeen lähdettiin kuskaamaan ihmisiä baareihin. Sen jälkeen oltiin vapaita tekemään melkeinpä mitä tahansa ja meilläkin oli kamala hinku tanssia ja bailata, joten suunnattiin kohti peräkylää kaverin mökille. Ja kellohan oli vasta puoli 4 :-D

Mökillä sitten juteltiin ja laulettiin ja hengailtiin isolla porukalla ja iha jees oli kyllä Päästiin lähtemään sieltä siinä puoli 7 aikoihin ja kotona olin puol 8. Otin sellaiset 4h päiväunet ja sitten taas valvottiin kolmeen asti yöllä, ja siltä kyllänyt tuntuukin!:D miks aina tulee valvottua niin pirusti!??!?!

Ja kiitokset siitä että olimme niin kauniina gaalassa ja senkin jälkeen kuuluu Jennalle!!! Soittelen sulle aina kun lähden ulos! Oltiin niin nätteinä että voi morojes! Saatte kuvia hieman siitä illasta myöhemmin. Nyt Jenna olis tulossa kokeilemaanmulle päättäjäismeikkiä ja-kampausta wohoo! Pitäkäähän itsestänne huoli  tsau!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti