keskiviikko 7. marraskuuta 2012

its raining men !

hohhhoijjaa eikö toi sade ikinä lakkaa....Tulis edes lumena ja olis pakkasta kun tollasta loskap****a! Mutta mutta onneksi mun työharjoittelu loppuu perjantaina, sitten vähän huilaan ja sunnuntaina baatille kera luokkakavereiden!! Jes, tätä on odotettu! Noo ehkä lauantaina otetaan jo vähä varaslähtöä sunnuntain biletykselle.
Saatte nyt netistä otettuja kuvia,en millään jaksa kuvata eikä oikein oo mtn kuvaamistakaan..Paitsi jos laivalta sais muutamat kuvat otettua,katsoo sit päätyykö ne tänne asti :D
Noo ensi viikolla sitä olis sitten mun syyslomani vuoro (kyllä näin marraskuussa kelpaa lomailla) ja sitten taas n.kuukaudeks koulun penkkiin ennen joululomaa!! Ja sitten vuorossa uusivuosi ja ties monesko maailmanloppu, mutta silti täällä vaan porskutetaan.
Mulla on menny kyllä hyvin aika nukkuessa. Eilen illallakin nukahdin siinä viiden aikoihin pienille päikkäreille ja heräsin seitsemältä. Tein parit koulutehtävät ja takaisin nukkumaan:D tosin ei mikään ihme, kun herää joka aamu siinä viiden maissa ja touhuaa lasten kanssa koko päivän ja pääsee 3-4 aikaan vasta kotio..Alkaa jo vähemmästäki nukuttaan!
Mutta oon nyt hirveällä bailufiiliksellä ollu nää viimeset pari viikkoa,johtunee kai tuosta laivareissusta ja kaikista muista bailuista, joita ollaan suunniteltu! Ihan mieletön fiilis! Toivottavasti pääsen kotiin asti maanantaina sieltä laivalta..:D Olis tarkoitus lähteä käymään kotona lomalla tapailemaan sukulaisia ja perhettä. Kuulin myös, että meidän sukuun on tullu ihana hauwawauwa!! Täytyy käydä sitäkin tervehtimässä. Ja tietysti tapaamassa kavereita (jengi ottakaa minuun yhteyttä!) sekä oleilla vaan niin kuin lomalla kuuluukin! :)
MULLA ON KAMALA HIUSKRIISI! No ensin täytyis vähän käydä näyttämässä tätä pehkoa saksille, mutta toi väri tekee mut hulluksi! Minkä väriset värjään niistä!??!?!? Mulla on meinaan järjetön juurikasvu ja omaväri on se houkutteleva maantieevärinen...NOT THAT ONE! Joten laitanko tuollaiset tumman ruskeat, joka on ollu mn vakioväri jo muutaman vuoden vai olenko uhkarohkea ja värjään hyvin vaaleat hiukset vai teeenkö väriyhdistelmän, josta vois löytyä tuota tummaa ja vaaleat latvat taikka sitten punaruskeat...Liikaa valintoja liikaa valintoja! Noo ehkä kysyn mun hiuseksperteiltä ens viikolla kun niitä nään :D

Mites teillä on menny näin btw? Laittelen uutta postausta tulille toivottavasti pian, kunhan jaksan kuvailla ja kirjoitella tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti