lauantai 4. heinäkuuta 2015

2.3.2015

Tätä päivää oli odotettu jo monen vuoden ajan, tai pelätty, kummin nyt sen halusi ottaa :D Kävin hakemassa itselleni (ja tällä hetkellä myös siskolle) koiranpennun, Labradorinnoutaja rodultaan. Tätähän olin haaveillut aina ja nyt viimeiset 3-4 vuotta ollut todella varma koiran hankkimisesta, vaikka se on iso elämänmuutos sekä iso askel näinkin nuorelle ihmiselle. Mutta en kadu yhtään (ainakaan tällä hetkellä :DD) enkä vaihtais mistään hinnasta! Saanko esitellä meidän oman hepulisankarin, Ransun!



Tässä meidän Ransu, Electric Joker. Oli aika suloisuus! Nykyään se on jo melkoinen rontti. Kaikkea mahdollista on kerennyt tuhoamaan, mm. kirjaston kirjoja, tietokoneen ja puhelimen laturit, kenkiä yms yms. Ja kaiken se syö mitä eteen tulee, vieläkin :D Ehkä se joskus oppii. Tällä hetkellä menossa melkoinen murrosikä vaihe, tuntuu kuin kaikki opit olisi unohtunut mitä ollaan opetettu ja opittu. Hah, ehkä tästä selvitään kunnialla! 

Ransu 10 vko

Aina on tykännyt autossa reissata, onneksi. Siihen se on onneksi tottunut pienestä pitäen. Näin meillä matkustetaan jo busseilla, junilla ja autoilla!

Meidän kesäheinänen!

Onhan tässä saanu melkein kyyneleitä valutella, mutta myös nauraa tolle höntille! On se vaan ihana, nyt jo puoli vuotias! Mun ihana <3 p="">




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti