perjantai 3. heinäkuuta 2015

Hello again!

Hei taas ystävät! Pitkään pitkään aikaan en ole täällä käynyt, en edes lueskelemassa muiden blogeja, ollut mukamas liian kiireinen (niin varmaan!). Mutta mitäs tässä voisi kertoilla...VAIKKA MITÄ! Täytyy tehdä varmaan useampi postaus teille. Mutta lyhyesti, asustelen nykyään Tampereella ja olen työssä käyvä ihminen (kiitos opiskeluiden loppumiselle). Vaikka nyt tietysti voisin lähteä jatkamaan opiskeluja haha! Mutta jos muutamat kuvat ja kasaisin ajatuksia niiden avulla kasaan :D

Mitähän muuta... Töissä oon ollut jo vuoden verran ja lähihoitajan hommia paiskitaan. Seuraava askel olisi varmaan opiskelut terveydenhoitajaksi... Jossakin vaiheessa! 

Mulle ei nyt oo kamalasti kerääntynyt näitä kuvia (Kamerat yms kaapin pohjalla!). Täytyy siis turvautua näihin internetin valmiisiin kuviin :D kestäkää! Tällä hetkellä olen lomalla, kokonaisen viikon mittaisella PALKALLISELLA lomalla! Hallelujah! Kohta se on vaan ohi. Heinäkuussa sitten seuraavan kerran. Nyt on saatu pelit ja vehkeet kuntoon, on uutta puhelinta ja tietokonetta Applen mallistosta, love it! Oon niin tyytyväinen <3 nbsp="" p="">

Päätin myös tämän vuoden alussa hankkia sen kauan kaipaamani koiran, ja maaliskuussa sellainen meille sitten tupsahti! Siitä vaikka erillinen postaus. Kävin myös tyydyttämässä tatuointikuumettakin, josta voin laittaa kuvaa. Se on aivan sama, ottaako uusia kuvia kuumeeseen, kuume se vaan jatkuu edelleen :D (suunnitteilla uusia kuvia iholle!

Tälläinen päätyi sitten jalkaan! Hahaha moni ihmetellyt mistä idean oikein tuli, samoin mietti tatuoija ja mielellään alkoi tätä tekemään, kun ei ollut ennen satuhahmoja tehnyt :D Ideanhan sain vaan katseltuani jouluna Samu Sirkan joulutervehdystä telkusta ja mietin, että samu sirkka olis kiva tatuointi, persoonallinen! Ja niinpä etsikelin hyvää kuvaa ja mietin vaihtoehtoja. Parin päivän kuluttua varasin ajan ja parin viikon päästä tää oli iholla! Jooh, oli aika nopea päätös, mut en oo katunut yhtään! Tykkään tästä tosi, tosi paljon! 

Mutta nyt tää likka lähtee vilvoittelemaan kylmään suihkuun (huh, vihdoin helteet!) ja kohta jtn herkku ruokaa ja jos sitten 50 shades of Grey-leffaa (hahah noniinnojoo). Mut nyt jos saisin otettua kuvia ja kerrottua PAREMMIN kuulumisia jatkossa! :) 
Ei muuta kun helteiset jatkot teille! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti