keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Syksyn tunnelmia


Huh ja hei vaan! Tää aika kuluu vaan niin nopeesti etten vaan pysy mukana.. Ja työt.. Työt tuntuu vievän niin paljon mun vapaasta ajasta, että stressaan kaikesta. Täyttä kuraa! Olispa aina lapsi.. Mutta vikinät nyt sikseen! Olen löytänyt Netflixin ihmeellisen maailman ja sen kautta uudestaan iki ihanan Siskoni on noita-sarjan! Ah ihana 90- luku :D Tää sarja oli vaan täyttä parhautta ala-asteella, jota kaikki fanitti. P-A-R-A-S-T-A

Oon myös pääsemässä joulutunnelmaan kovaa vauhtia ja ekat joululahjat ovat jo valmistuneet! Se on kai tää pimeys, joka saa mut kohta virittelemään jouluvaloja ja lyhtyjä nurkkiin ja illasta laittelemaan kynttilöitä joka puolelle! Oon vaan niin jouluihminen kun olla ja voi. Onko muita sieluntovereita?


Jeap, osa on jo käärittynä :D Viime vuonna aloin pitkästä aikaa kutomaan ja neulomaan, joten keksin idean antaa jotain itsetehtyä joululahjaksi. Joten oon neulonut muutamia ylläreitä muutamille ihmisille :)

Mutta ettei mene ihan jouluhöpinöiksi, niin vähän kuulumisia myös! En ehtinyt kesälläkään mitään postailemaan, loma meni niin nopeasti (se vähä mitä oli) ja loppuaika töissä.. Ja alku syksystä päätettiin muuttaa kerrostalosta rivitaloon! Joten ollaan nyt pari kuukautta asusteltu isommassa rivari kämpässä ja I LIKE! Koirakin nauttii, kun löytyy omaa takapihaa ja rauhaa enemmän kuin kerrostalossa, vaikkakin koira ei tuntunu välittävän siitäkään hälinästä :D 

Koira kasvaa hurjaa vauhtia, se on jo 10kk vanha! Mihin se aika menee! Meidän Ransu on jo iso poika!

JA SITTEN!!! TIDIIII, 2 1/2 VIIKON PÄÄSTÄ LÄHDEN RANSKAAN, PARIISIIN! Uh, en malta odottaa! Lähdetään kaveriporukalla sinne viideksi päiväksi viettään laatuaikaa! En malta odottaa! Pidän siinä mun talvilomaa samalla, mikäs sen mukavampaa. Asustellaan vieläpä aivan ydinkeskustassa! wiiiiiiiiiiihiii! 


Yritän tehdä postauksia vähän useamman nyt taas, jos intoutuisin tähän uudestaan... Ja aikaa riittäis jostain.. Eiköhän tää onnistu taas! :D yritetään!  Mutta siihen asti ciao!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti