torstai 6. toukokuuta 2010

Such a lonely day.....

Tänään on ollut sellanen normi päivä. Pääsin tänään kouluunki. Kyllä ne opettajat varmaa ihmettelee ku meikä on keskiviikkona poissa ja tänään menin 11 ja kotiin 1:DD
Sain tänään tehtyä (mun mielestä) onnistuneen silmämeikin ja laitan siitä kyllä kuvaakin! Sen peseminen oli sitten hankalampaa ku ripsari oli vedenkestävää,sillä Demissä annettiin sellanen neuvo,että jos haluaa ripsien taivutuksien pysyvän,kannattaa käyttää vedenkestävää ripsaria:) TOIMI!(Y)
Ja koulussa oli sellasta normia,ruotsin sanis(joka ei mennyt niin hyvin)ja huomenna saksan sanis jolle vois sanoo SCHAISSE!
Ja sitten se ihana piristys mun viikkoon. Huomenna menemme isolla porukalla Jyväskylään junalla ja takasin. Suunnitelmissa olisi,että koulusta kotiin,vaatteiden vaihto+laittautuminen,asemalle,junamatkat ja bileet! Jyväskylän suunnitelmissa olisi mennä katsomaan leffa,joka olisi Miley Cyruksen The Last Song!
Saa nähdä onko se hyvä vai en:) Tänne tulee siitä reissusta kuvia sitten myöhemmin ja tietenkin mun arvostelu leffasta=D Nyt heidååå!







Miss Mix 5/2010,pakko oli ostaa ku siellä oli haastattelu Adamista:D

aaaaaa,on se vaan ihana!<3


Meitsin onnistunut silmämeikki




2 kommenttia:

  1. Oooe vitsi on makee meikki, hitsi kun en nähny sua tänää kunnolla nii en kerenny kattoon :(
    ja lamperrtto friikki, hahaa :--D

    VastaaPoista