maanantai 26. huhtikuuta 2010

I wondering why,but then you came and I realized "that´s why!"

AAARFH,jeeepaaa,uusintaan sitten biologiasta..voi sanoo että vihaan sitä opettajaa ja sekin taitaa vihata mua...:DDDD
Tässä nyt on ollu taukoa kirjottamisesta,joten on täällä tapahtunutkin jotain. Sain ostettua uudet kengät cittarista! FINALLY! Sitten täällä oli mun kavereita tekemässä yhdelle meidän kaverille synttäri lahjaa,tuli aika makee:P Ja sitten olin sellasessa bändi jutussa,ei sitä voi leiriks sanoo ku se kesti vaa sen yhen päivän..Njoo,leffoja tultu katteltua hieman,ku en menny tänään kouluun,sainpahan sitten sen kevät flunssan...Joo,mutta tässäpä lähtee kuvia pöhisee hiukan!



Vanhat bobot


Uudet bobot<3


RRÄÄÄYYYHH!!





3 kommenttia:

  1. rakastan sun blogia, ja käyn jokapäivä kattomassa että jos sulta olis tullut uusia kirjoituksia :--)
    sulla on tosi hyvä omaperäinen tyyli, ja oon ite ajatellu ostaa jotain samoja vaatteita mitä sulla on :)))
    se ranskalaisen manikyyrin ohje oli siiiis tosi hyvä !! harmi että useimmat sun vaatteet taitaa olla kirpparilta tai sun mutsilta niin en voi ostaa samanlaisia :)))))

    VastaaPoista
  2. siiiis mä rakastan sun blogiaja luen täältä joka päivä kauneusvinkkejä itelleni :) kadehdin sun tyylitajua ja sun vaatekokonaiduudet henkii sellasta sisäistä tyylikkyyttä ja muodikkuutta. ostaisin samanlaisia vaatteita kun sulla, mutta harmi et meillä ei oo sama äiti tai mummu, kun sieltähän niitä löytöjä yleensä teet ja ihania ne onkinnn :))

    VastaaPoista
  3. Anonyymi:Kiitos ja kiva että manikyyri-ohje tuli käyttöön:)
    Vaikka vaatteet ovatkin äitini kaapista löydettyjä,niin löytyväthän ne kaupastakin,suurin osa Seppälästä ja elloksen nettikuapasta,tsek it out:)

    Anonyymi:Noo niin,eihän meillä ole samaa mummua tai äitiä mutta sama sinullekin,kannattaa tsekata Seppälä ja Ellos,ehkäpä löydät saman tyylisiä vaatteita:)

    VastaaPoista