tiistai 6. huhtikuuta 2010

I`m full of it, can´t you see it....?


Asu oli tämän näköinen lomalle lähtiessä





Loma kului Greyn Anatomiaa ja O.C:ta katsoessa


Nää kokeet tulee korvista ulos! Masennuin tän päiväsestä matikan kokeesta tyystin...muilla kynä sauhus,ja mun paperi almost tyhjä..Alkais jo se uus jakso,pääsisin kaikista aineista läpi ja kesäkin vois pikku hiljaa jo tullaa,no more rain please? huoh... Mun lomani meni siinä missä muidenkin,eli lähdin sitten toiselle paikkakunnalle tätä lomaa viettelemään. Mitään ei tullu ostettua loman aikana,aika ylpee olen:D Huomenna olis enkun koe,ja tuntuu et en osaa mitään. Help me! Eipä mulla kauheesti ole kuvia kun satoi melkein koko loman niin ei sitä viitsinyt lähteä ulos kuvailemaan..Laitan muutamat random kuvat:)

5 kommenttia:

  1. Siis todella ihana tyyli sulla ! Osaat todella kantaa pituutesi ylväydellä ja todellisella arvokkuudella... Osoitat todella upeaa esimerkkiä heille, jotka ovat hieman pitempiä kuin yhdyskunnan heille asettamat normit sallisivat 8) On hyvä, että jaksat täällä esittää meille hieman toisenlaista kauneuttasi :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos paljon. Onhan joka pituudessa omat hankaluutensa,mutta niin,ei sitä pidä hävetä:))

    VastaaPoista
  3. totta puhut! on upeaa, että nuorille on tälllaisia esimerkkejä, kuin sinä! Jatka vain samaan malliin, ainakin sinulla on yksi uskollinen lukija :))))))

    VastaaPoista
  4. luen blogiasi joka päivä ja itken kun en ole yhtä kaunis kuin sinä... :( sulla on niin luonnonkauniit kasvot, että et kaipaa ehostusta ja meikkiä, jota et kovin paljon käytäkään. voikun munkaan ei tarvis...susta vois tulla vaikka malli :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Kiitosta että on ainakin yksi lukija,kiitos!

    Anonyymi:Väärin! Itse asiassa käytän aika paljonkin meikkejä,mutta yritän pitää sen kohtuudessa,sillä en itse tykkää liian meikatuista ihmisistä,luonnollinen kauneus on parasta:) Ja kiitos!:))

    VastaaPoista