torstai 29. huhtikuuta 2010

NO WAY!!








Ruotsin sanojakin piti jankkailla siinä illan mittaa sanakoetta varten..

Tämä elokuva jaksaa vieläkin ihastuttaa mua sillä näin tämän viimeksi pienenä ja vieläkin se on ihana<3

Tuossa tiistaina tapahtui aika kummallisia: D Satuin voittamaan Demin arvonnassa Paranormal Activity-dvd:n!!!! En ole ikinä voittanut mitään ja voi sanoa teille Hannu Hanhille,joilla käy aina hyvä tuuri että tunne on mahtava!:D
Mutta sitten vois siirtyä asiaan. Olin mun teatteri kavereiden kanssa ulkona tiistaina,käytiin vähän syömäsä pizzaa ja ranskalaisia ja myöhemmin karkkia ja jädee kaupassa:PP Hyvää se vaan oli! Kirjastossakin kävin lainailemassa (taas kerran)Harry Pottereita:) Sain myös kuulla kiusaamisesta jota yhdelle läheiselleni on tapahtunut, Sanon tämän,KIUSAAMINEN ON TYHMÄÄ! siitä tulee niin paha olo toiselle ja itseäni pistää heti vihaksi kiusaaminen. Tarkoitan nyt kunnon kiusaamista,kuten nimittelyä yms. Mutta enpä halua jatkaa tätä ankeaa aihetta joten laitan nyt tänne sitä kuvaa viime päivistä:) Ja hei ihmiset! HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!<3

6 kommenttia:

  1. onko hyvä leffa : ))

    VastaaPoista
  2. Muistathan katsoa varauksella pelottavia elokuvia! Ei se ole häpeä pelätä... ei sinun tarvitse esittää jotain mitä et ole. Joskus herkimmillä saattaa lirahtaa pissa housuun, kun katsoo näitä hieman pelottavimpia elokuvia. Kannattaa elokuvaa katsoessa tasaisin väliajoihin tyhjentää rakko, ettei tule ikäviä yllätyksiä :) älä loukkaannu näistä neuvoista! :))

    VastaaPoista
  3. oletko jo katsonut tuon voittamasi leffan? se on kuulemma hyvin pelottava ja toivon että selviät sen katsomisesta ilman painajaisia ja sen sellaisia... jotkut oikein herkät henkilöt voivat tälläisen kokemuksen jälkeen karsiä unettomuudesta viikkokausia. toivottavasti et kuulu heihin :))

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: En ole päässyt vielä katsomaan sitä leffaa,odotan kunnes saan seuraa,yksin ei ole kiva katsoa leffoja:)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: En ole herkka,mutta kiitos vinkeistä kummiskin ja en loukkaantunut:)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: En ole katsonut,ja luultavasti selviän ilman painajaisia sillä olen harrastanut kauhuleffoja koko pienen ikäni:P ei,en kuulu unettomiin ihmisiin:)

    VastaaPoista