tiistai 25. tammikuuta 2011

All we need is candlelight !

Hei! Mites ihmisten päivät on menny? En ole kerenny tänne juuri kirjoittelemaan viime viikolla,oli niin paljon tekemistä:) Lauantaina oli nyt ne mun synttäribileet (ns.sukulaisille) ja lahjaks tuli taas kaikenlaista,saatte niistä vähän kuvaa. Rahaakin sain ihan kiitettävästi,ja nyt säästökuuri muutenkin päälle,sillä olis muutamia asioita mielessä mitä vois ostaa;P
Tänään oli aika lyhyt kahden tunni koulupäiivä,piti vaan mennä enkun kaksoitunnille tekee sanis ja kuuntelukoe. Molemmat meni aika jees,luulisin:D Tänään pitäis saada aikaseks mennä taas autokouluun siinä neljän aikaaan ja tänään varaan ajotunninkin siihen päälle. Ehkä saan kohta sen kortinkin hankittua:)






Kuten huomaatte,saatiin mahtavia kuvia illan aikana;D ja aika mahtavia lahjojakin sain! Sain Tiinalta ja Juulialta skumppapullon,koira-naulakon ja sellasen koristesydämen:),mun serkulta tuli Matti Nykänen-lautapeli (se on aika mahatava):D,rahaa nyt tuli vähän jokaiselta ja noita skumppa/viinipullo myös::DDDD Alinakin toi skumppapullon:) Eli bileet meni rauhallisesti kuten pitikin ja hauskaa oli:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti